BENEFITT Szénhidrátcsökkentett Gluténmentes Piskóta & Muffin lisztkeverék 500g

BENEFITT Szénhidrátcsökkentett Gluténmentes Piskóta & Muffin lisztkeverék 500g
BENEFITT Szénhidrátcsökkentett Gluténmentes Piskóta & Muffin lisztkeverék 500g
Rendelhető
1 870 Ft
Részletek
Gyorsan és könnyen elkészíthető, ízletes piskóta alapú édes sütemények szénhidrátcsökkentett lisztkeverékét kínáljuk, gluténmentes összetevőkből. A megszokott módon, percek alatt elkészíthetőek a család kedvencei, speciális vagy diétás étrend esetén is. Lisztkeverékünkkel az omlós tésztáról és a jól megszokott ízekről sem kell lemondani, a süteményalap ízesítésének pedig csak a fantázia és kreativitás szab határt.



könnyen kezelhető lisztkeverék
sütőporral elkészíthető
természetes módon gluténmentes
széleskörűen felhasználható


Hozzávalók 1 sütéshez (12db muffin vagy 1 tepsi piskóta):

200g SZÉNHIDRÁTCSÖKKENTETT Édes sütemény lisztkeverék
2g só (BeneFitt himalája só)
térfogatnövelők:
10g sütőpor
vagy 7g Benefitt Szódabikarbóna + 3 g BENEFITT Citromsav
4 db közepes méretű tojás (vagy 6db sárgája)
4 evőkanál zsiradék (pl. kókuszolaj)
kb. 150 ml langyos víz vagy tej (tejhelyettesítő ital)
vanília őrlemény (elhagyható)
15 g Benefitt Cukorhelyettesítő (elhagyható)

Elkészítési javaslat: A kimért hozzávalókat alaposan dolgozza el, majd az átszitált lisztkeveréket finom mozdulatokkal egyenletes keverés mellett adja hozzá. A felhabosított tojásokat óvatosan keverje ehhez a masszához, majd kanalazza szilikon formákba vagy sütőpapírral bélelt tepsibe, és 180 fokon süsse 30 percig vízgőz mellett. A megadott sütési idő irányadó.



Extra tippek: Még ízletesebbé teheti a süteményt, ha víz helyett tejjel készíti, és vaníliával ízesíti. Sütés előtt gazdagíthatja a muffinok belsejét diabetikus lekvárral, csokoládéval vagy gyümölcsökkel is. A lisztkeverék sokféle felhasználási lehetősége miatt visszafogottan édes, ezt tetszés szerint fokozhatja Benefitt Cukorhelyettesítő hozzáadásával. Ha Ön nem fogyaszthat tojásfehérjét, akkor a 6db tojássárgáját próbálja habosítani és ezzel dolgozzon, ebben az esetben plusz folyadék hozzáadására lehet szükség. A sütőpor és szódabikarbóna kiválthatóak dús szénsavas víz használatával óvatos keverés mellett.



Összetevők: tápióka keményítő, gluténmentes búzarost (búzanövény hajtásának szárából), kókusz liszt, alma rost, eritrit, szezámmagliszt, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav).
Adatok
Cikkszám
inther182