BENEFITT Szénhidrátcsökkentett Gluténmentes Pizza&Kenyérlángos lisztkeverék 500g

BENEFITT Szénhidrátcsökkentett Gluténmentes Pizza&Kenyérlángos lisztkeverék 500g
BENEFITT Szénhidrátcsökkentett Gluténmentes Pizza&Kenyérlángos lisztkeverék 500g
Rendelhető
1 870 Ft
Részletek
A diétás étrendet követők és gluténérzékenyek diétájába is tökéletesen beilleszthető lisztkeverékünk, melyből klasszikus vékony-tésztás pizza és ízletes kenyérlángos (langalló) egyaránt készíthető. Válogatott összetevőinek köszönhetően több, mint 30%-kal kevesebb szénhidrátot tartalmaz a hagyományos pizza és kenyérlángos tésztáknál, viszont ízvilágában és a tészta textúrájában egyaránt ezeket idézi. Változatos szószokkal és feltétekkel elkészítve pedig egyenesen feledteti velünk, hogy egy reform élelmiszert fogyasztunk.





könnyen kezelhető lisztkeverék
sütőporral elkészíthető
természetes módon gluténmentes
széleskörűen felhasználható


Hozzávalók 1 tepsi pizzához vagy kenyérlángoshoz:

200g SZÉNHIDRÁTCSÖKKENTETT Pizza & Kenyérlángos lisztkeverék
5g só (BeneFitt himalája só)
térfogatnövelők:
10g sütőpor
vagy 7g Benefitt Szódabikarbóna + 3 g BENEFITT Citromsav
4 db közepes méretű tojás (vagy 6db sárgája)
3 evőkanál olívaolaj
200/300 ml langyos víz


Pizza elkészítési javaslat: A kimért hozzávalókat keverje el 200ml langyos vízzel, majd alapos összegyúrást követően pihentesse 15 percig. Olajos kézzel nyújtsa ki a tésztát a kívánt vastagságúra, majd helyezze sütőpapírral borított tepsibe vagy pizzasütő formára. Ízlés szerint gazdagítsa szószokkal és különféle feltétekkel, majd légkeveréses sütőben 220 fokon süsse 20 perc alatt készre. A megadott sütési idők irányadóak.





Kenyérlángos (langalló) elkészítési javaslat: Egy keverőtálban dolgozza össze a felsorolt hozzávalókat 300ml vízzel, majd óvatosan keverje hozzá a habbá vert tojásokat is. Az így kapott hígabb tésztát kanalazza egy sütőpapírral bélelt tepsi formába és légkeveréses sütőben 190 fokon süsse 20 percig a tésztát. Vegye ki a sütőből és gazdagítsa ízlése szerint szószokkal és különféle feltétekkel, majd ezekkel együtt süsse további 5-10 percig, szükség szerint. A megadott sütési idők irányadóak.



Extra tippek: Ha Ön nem fogyaszthat tojásfehérjét, akkor a 6db tojássárgáját próbálja habosítani és ezzel dolgozzon, ebben az esetben plusz folyadék hozzáadására lehet szükség.

Adatok
Cikkszám
inther183