Részletek
Összetevők:
Bulgur (durumbúza töret), szárított hagymakeverék (5%) (vöröshagyma, póréhagyma, metélőhagyma változó arányban).
Allergének a termékben:
glutén (összetevők között aláhúzással jelölve), nyomokban földimogyorót és szezámot tartalmazhat.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia 1442 kJ (342 kcal)
Zsír 1,3 g
-amelyből telített zsírsavak 1,0 g
Szénhidrát 75,0 g
-amelyből cukrok 1,0 g
Fehérje 12,0 g
Só 0 g
Felhasználási javaslat:
Elkészítés: egy csésze bulgurt két csésze vízben egy evőkanál olaj és ízlés szerinti só hozzáadásával fedő alatt lassú tűzön addig főzzük, amíg az összes vizet fel nem szívja.
Tárolás:
száraz, hűvös helyen
Származási hely:
Magyarország
Milyen diétába illeszthető:
Vegán
Vegetáriánus