Részletek
MULTI 55 – Fermentált multivitamin
Innovatív multivitamin komplex, 55 koncentrált és szinergikus hatóanyaggal. Tudatosan felhasználva 36 féle fermentált zöldséget, gyümölcsöt, gyógynövényt és 19 féle mikrotápanyagot. Az összetevőket a szervezet könnyedén, nagy százalékban és sejtszinten tudja hasznosítani. A fermentumra a baktériumflóra egész ökoszisztémája aktiválódik.
6 ok a Multi 55 multivitamin összetevői mellett
A szabadalommal védett fermentáció megnöveli a zöldségek, gyümölcsök és gyógynövények tápanyag tartalmát, mint vitamin, ásványi anyag, fehérje és aminosavak
A fermentáció megnöveli a tápanyagok biológiai hozzáférhetőségét, vagyis azt a mennyiséget, ami valóban eléri sejtjeinket
A fermentáció új vegyületeket is létrehoz, mint mikrorostok, SOD-szerű anyagok, zsírsavak (SCFA-k), prebiotikumok, bioaktív polifenolok és peptidek
A zöldségek, gyümölcsök és gyógynövények fermentálása azzal is támogatja az immunrendszert, hogy gyarapítja és színesíti a probiotikumok mennyiségét a bélmikrobiomban
A fermentumra a baktériumflóra egész ökoszisztémája aktiválódik, mely elősegíti a bél-agy kommunikációt, segítve immunitásunkat, mentális teljesítményünket és megnövelve energiaszintünket
A fermentált multivitamin ezen felül 19 féle vitaminnal, ásványi anyaggal is rendelkezik, melyek között 3 féle világszabadalommal is védett
A MULTI 55 kétféleképpen is növeli az energiaszintet és támogatja az immunrendszert
A tápanyagok sokfélesége magas biohasznosulással párosul, ami a lehető legtöbb tápanyagot juttatja el a sejtekig a szellemi, fizikai vitalitás növeléséhez és az immunrendszer egészségéhez.
A zöldségek, gyümölcsök és gyógynövények fermentálása azzal is támogatja az immunrendszert és a vitális energiát, hogy gyarapítja és színesíti a probiotikumok mennyiségét a bélmikrobiomban.
Mikor ajánlott a Multi 55 fermentált multivitamin?
Az immunrendszer támogatásához, az immunválaszok javításához
A mindennapi közérzet javításához és a mentális erőnlét fokozásához
A fizikai erőnlét javításához, sportolóknak a teljesítmény növeléséhez
A sejtek védelméhez, az oxidatív károsodásokkal szemben
Hideg, téli időszakokban a meghűlések és fertőzések esélyének csökkentésére, illetve betegség utáni lábadozáskor
Krónikus gyulladások, bakteriális vagy gombás fertőzések esetén
Tavaszi fáradtság, levertség és koncentráció hiány esetén
Emésztőrendszeri panaszokkal élőknek és idősebb korosztálynak, a tápanyagok csökkent mértékű felszívódása esetén
Jód, glutén és laktózmentes formula
Tartósítószer, színezék és aroma nélkül
Független, akkreditált labor által is bevizsgált multivitamin